Otsalamppu Armytek Wizard C2 Pro 2500 lm

Tuotenumero xhp50 c2
89,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

Armytek Wizard Pro C2 2500lm USB LED-otsalamppu on markkinoiden tehokkain ja paras kompakti otsalamppu! Armytek Wizard Pro C2 on premium-luokan otsalamppu, joka on suunniteltu ja valmistettu erityisesti kaikkein vaativimpia käyttäjiä varten. Lampussa ei ole mitään ylimääräisiä osia, ei johtoja, ei saranoita tai niveliä. Valaisin soveltuu loistavasti niille, jotka tarvitsevat yksinkertaisesti hyvän peruslampun arkipäiväiseen käyttöön, mutta myös niille, jotka haluavat lampulta laadun ja tehon lisäksi paljon ominaisuuksia. Valaisin toimitetaan 18650 3500mAh suojapiirittömällä akulla. Suojapiiritön akku tulee aina ladata valaisimen sisässä omalla laturilla tai suojapiirittömille akuille tarkoitetuilla latureilla.

Mallissa on erittäin voimakas kirkkaus 2500 lumeniin  asti ja kantama 131 metriin asti. Ladattavissa millä tahansa  USB-virtalähteellä USB-magneettikaapelilla. Voimakas takakorkin  magneetti kiinnittää valaisimen jokaiseen metallipintaan.

     

Pakkaukseen kuuluu mukava otsakiinnike, klipsi vaate- tai reppukiinnitykseen sekä pyöräkiinnike ABM-01. Wizard C2 Pro sopii yhteen AHM-02 kypäräkiinnikkeen kanssa ja soveltuu rakennuskäyttöön.

 ARMYTEK WIZARD C2 PRO Pakettiin sisältyy:

                                          

- ArmyTek Wizard C2 PRO V4 XHP50.2 otsalamppu

- Parannettu nopea Magneetti-USB-latauskaapeli 

- 3500mAh ArmyTek 18650 tehoakku

- ARMYTEK PYÖRÄKIINNIKE KAUPAN PÄÄLLE! (arvo.9.90€)

 - ArmyTek otsapantaQuick Release -pikakiinnike -> lampun saa nopeasti ja helposti irti pannasta taskulamppukäyttöön

 - Taskuklipsi

- Vara o-renkaita

Takuusta vastaa virallinen maahantuoja Armytek Optoelectronics Oy.Arvostelut 0 arvostelua