Work Sharp Timanttiteroitin

Tuotenumero timanttiteroitin
36,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tuote väliaikaisesti loppunut.

Work Sharp Guided Field sharpener timanttiteroitin on mullistava uutuus, jossa on 5 eri teroitinta pienessä ja helposti mukana kulkevassa kompaktissa koossa. Samassa rungossa on hieno ja karkea timanttiteroitin, nahkaliippa, hieno ja karkea keraaminen teroitin sekä pieni keraaminen teroitin hammastettujen/sahalaitaisten terien teroittamiseen.Lisäksi löytyy myös keraaminen teroitin koukkujen teroittamiseen, sopiva karkeus/teroitin valitaan vain punaista nuppia kääntämällä.

Integroidut kulmaohjaimet varmistavat, että teroituskulma pysyy aina oikeana. Kaikki teroittimen osat ovat saatavana ja vaihdettavana varaosana, joten enää ei tarvitse uusia koko teroitinta mikäli jokin osa pääsee kulumaan. Timanttiteroittimet ovat magneetilla kiinni, joiden alla on vielä piilossa käyttöohjeet englanniksi.

Oletko miettinyt miten saisit puukot ja veitset yhtä teräviksi kuin mitä ne olivat uutena tehtaan jäljiltä? Nyt se onnistuu helposti ja nopeasti Work Sharp teroittimella.

USA:ssa kehitetty innovatiivinen Work Sharp teroitin on saanut huippuarvostelut tyytyväisiltä käyttäjiltä ympäri USA:ta.

Work Sharp teroitin on ladattu täyteen ominaisuuksia, jotka varmistavat että puukot ja veitset eivät ole koskaan tylsiä. Work Sharp teroittimella teroitat kaikki kodin terätyökalut kuten puukot, keittiöveitset, sakset, sahalaitaiset veitset,nylkypuukot/aukaisupuukot, taittoveitset, kirveet, ruohonleikkurin terät sekä paljon muita. Yksi teroitin hoitaa kaikki teroitustarpeet.

Katso esittelyvideo tästä

Work Sharp Guided Field Sharpener

 

 


 
 Arvostelut 0 arvostelua