Toimitusehdot


Toimitustavat

Toimitustapana käytämme Suomen Postia.


Tilaaminen

Tilaukset onnistuvat kätevästi verkkokaupan sivustolla. Ostaminen ei vaadi rekisteröitymistä. Tarvittaessa voit tehdä tilauksesi puhelimitse. 


Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.


Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan tilauspäivänä tai viimeistään kahden seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.


Asiakaspalautukset

100% tyytyväisyystakuu! Kaikilla tuotteilla on ilmainen 14vrk. vaihto- ja palautusoikeus.

Ilmoita tuotteen palautuksesta sähköpostiin info@fastkauppa.fi tai soita 0400-541245 jolloin sinulle ilmoitetaan palautusohje. Tuotteen tulee olla käyttämätön, lukuun ottamatta tavanomaista kokeilua. Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä myyntipakkauksessa. 


Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@fastkauppa.fi, tai puhelimella numerosta 0400 541 245. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.


Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta paketit eivät aina saavu ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin tai matkahuollon kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postiin tai matkahuoltoon. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.


Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti: